Juni Scorsese en DiCaprio films

De samenwerking tussen Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese betekent maar 1 ding: een succesvolle film. Ter gelegenheid van de nieuwe release Killers Of The Flower Moon die in juni uitkomt, hebben wij hier een FS Selectie van gemaakt voor de maand juni.

Geen films beschikbaar

Juni biopics

Biopics, of ook wel Biografische Documentaires, zijn momenteel enorm populair. Films als Bohemian Rhapsody of Elvis worden veel aangevraagd. Tip: vertoon deze films eens als openluchtvertoning. Zeker in de maand juni om het ultieme vakantiesfeer te creëren. In de maand juni hebben we de biopics voor u geselecteerd in de FS Selectie.

Geen films beschikbaar

Juli LGBTQ

Voor juli hebben we films in het thema van LGBTQ voor u samengesteld. LGBTQ is een initialisme dat staat voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders. In juli vindt de Gay Pride plaats, waar dit thema extra onder de aandacht wordt gebracht. Speciaal voor dit onderwerp hebben we een aantal prachtige films voor u samengesteld.

Geen films beschikbaar

Juli kinderfilms

In juli zijn kinderfilms altijd erg populair, zeker de animatiefilms die ook voor ouders leuk zijn om te kijken. In de vakantieperiode is het belangrijk om als familie leuke dingen te doen. Deze films zijn ook zeer geschikt om als openluchtvertoning te organiseren. Genoeg redenen om deze films in de maand juli te organiseren.

Geen films beschikbaar

Augustus familiefilms

De maand augustus staat in het teken van vakantie en vooral tijd samen doorbrengen met familie/vrienden. Voor deze maand hebben we films geselecteerd die geschikt zijn voor het hele gezin, maar ook voor openluchtvertoningen.

Geen films beschikbaar