FilmService doet meer dan alleen licenties verstrekken. Bij de aanvraag van uw licentie voor openbare filmvertoningen wordt er in veel gevallen ook om extra diensten gevraagd. Denk hierbij aan de levering van de film op een drager (DVD of Blu-ray). Ook voorzien we vertoners van advies voor hun programmering, titelsamenstelling of speciale themadagen. Hulp bij communicatie en aankondigingen voor uw vertoning bieden wij overigens ook.

Onlangs kregen we de vraag of wij bij de licentie ook volwaardige filmprojectie kunnen verzorgen. Hier hebben we werk van gemaakt door een samenwerking aan te gaan met Beamerhuren.nl.

Film huren maar nog geen geschikte project?
Beamerhuren.nl biedt diverse mogelijkheden voor het huren van projectieschermen, beamers, audio en complete (buiten) bioscoopsets. De beamerschermen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bovendien hebben de schermen een zeer hoge resolutie. Zo kunt u al uw films haarscherp vertonen.  Uw beamer scherm (en of andere middelen) kan worden bezorgd en desgewenst helpen we u met de installatie.

  • Professionele beamer scherm huren vanaf € 40,- per dag
  • Direct online reserveren
  • Gratis afhalen of bezorgd door onze koerier

Klik hier voor meer informatie of vul het contactformulier in.