Huren Dvd of Blu-ray

Voordelig Dvd's en Blu-ray's huren via FilmService

Wanneer u een licentie bij FilmService heeft, kunt u gebruikmaken van een FilmService abonnement om makkelijk en voordelig films te huren. U hoeft de deur niet meer uit!

 

Films huren met een Standaardlicentie

U dient altijd eerst via onze website een Standaardlicentie aan te vragen. Heeft u reeds een actieve Standaardlicentie en wilt u films via FilmService huren? Stuur ons dan een e-mail met daarin de volgende gegevens:

- Licentienummer
- Filmtitel(s)
- Vertoningsdatum per filmtitel
- Gewenste drager: Dvd of Blu-ray
- Postadres waar u de film wenst te ontvangen

U bepaalt zelf hoeveel films u huurt en hoelang u deze in uw bezit wilt houden. Het abonnement kunt u bijvoorbeeld ook aanvragen voor het éénmalig huren van maar 1 Dvd of Blu-ray. U kunt echter niet meer films huren dan het aantal vertoningen waarvoor u de licentie heeft aangevraagd.

Vergoedingenoverzicht verhuur Dvd's of Blu-rays

 

Films huren met een Pluslicentie
Tijdens het aanvragen van een Pluslicentie kunt u aangeven of u een 'drager' wenst. Met 'drager' wordt een Dvd of Blu-ray bedoeld. Wanneer u de Dvd/Blu-ray van de betreffende film wenst te huren via FilmService, dient u een vinkje achter 'drager' te zetten. Daarna kunt u kiezen voor een Dvd of Blu-ray (mits voorradig).

Wanneer u de aanvraag heeft voltooid, zal er bij de licentie automatisch een abonnement worden opgemaakt voor het huren van de Dvd/Blu-ray. De Dvd/Blu-ray zal ongeveer 1 week voor de vertoningsdatum naar het door u opgegeven postadres worden verzonden.

De vergoeding voor het huren van een Dvd/Blu-ray middels een Pluslicentie bedraagt € 10,00 (excl. BTW) per Dvd/Blu-ray.

Indien u bij het aanvragen van een Pluslicentie het vakje achter 'drager' niet aanvinkt, sturen wij u geen Dvd/Blu-ray toe. U dient de film dan ook elders te kopen, huren, downloaden of streamen. U mag uitsluitend legale exemplaren gebruiken bij de vertoning.

Wanneer u reeds een Pluslicentie heeft aangevraagd zonder drager en u wilt alsnog een Dvd/Blu-ray huren, dan dient u ons een e-mail te sturen. Wij zullen in dit geval handmatig een abonnement opmaken bij de betreffende licentie. Hiervoor berekenen wij € 15,00 (excl. BTW) administratiekosten.

 

Retourneren
Nadat de vertoningen hebben plaatsgevonden dient u de films per post aan ons te retourneren. Het adres voor het retourneren van een Dvd/Blu-ray is:

FilmService BV
Antwoordnummer 12211
4225 ZV  NOORDELOOS
(Geen postzegel nodig)