FilmService abonnement

Jongerencentra, winkels, hotels, touringcarbedrijven en studentenaccommodaties zijn een paar voorbeelden van waar buiten de huiskamer gezamenlijk naar films wordt gekeken. Hiervoor worden dvd's, blu-rays gehuurd of zelf gekocht. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een digitaal kanaal of -platform zoals bijvoorbeeld Netflix of Videoland.

Wanneer u een licentie heeft bij FilmService kunt u gebruikmaken van ons FilmService abonnement om makkelijk en voordelig films te huren, u hoeft de deur niet meer uit. Met dit abonnement kunt u kiezen uit de grootste voorraad films in Nederland. Doordat de meeste films op voorraad zijn kunt u er snel over beschikken. Ook als het gaat om de allernieuwste films. Wij hebben ze op het moment van release al voor u ter beschikking.

Voor het maken van een keuze hebben wij op de website een filmcatalogus met daarin duizenden beschikbare filmtitels. In deze filmcatalogus kunt u heel makkelijk zoeken op bijvoorbeeld titel, naam acteur, maar ook op genre, leeftijdscatagorie etc..

Kijk eens in onze filmcatalogus om te zien welke films en documentaires FilmService in haar bezit heeft. FilmService vertegenwoordigt de rechten van meer dan 16.000 titels. Hiervan hebben wij de meeste titels beschikbaar op Dvd en/of Blu-ray. Maandelijks wordt de collectie uitgebreid met zo'n 50 nieuwe releases, die direct beschikbaar zijn. Buiten de 'blockbusters' heeft FilmService ook klassiekers, tekenfilms, documentaires, Nederlandse speelfilms en 'arthousefilms' op de plank staan. Indien volgens de catalogus een Dvd of Blu-ray niet beschikbaar is kunt u hierover contact met ons opnemen. In de meeste gevallen kunnen wij deze dan alsnog voor u bestellen.

Het abonnement werkt snel en eenvoudig. In het abonnement wordt vast gelegd hoeveel films en hoelang u deze films wilt lenen. Met behulp van de titelplanner geeft u vooraf aan welke titels u wenst te ontvangen en wij zorgen ervoor dat u deze ruim van te voren heeft ontvangen. De medewerkers van FilmService kunnen u uiteraard ook advies geven, hierbij wordt rekening gehouden met voorkeuren en kijkerspubliek. Nadat de vertoningen hebben plaatsgevonden kunt u de films kosteloos per post terug sturen aan ons.

Een actueel overzicht van de vergoedingen kunt u hier downloaden en uitprinten. De condities voor het gebruik maken van ons FilmService abonnement vindt u in onze licentievoorwaarden.

Klik hier om naar de catalogus te gaan.Daar kunt u titels selecteren en aan uw abonnement toevoegen. Deze titels worden op het door u gewenste moment aan u toegezonden.